UAG Metropolis cover til iPad 5/6/Air

DKK400.00

Beskrivelse

UAG Metropolis cover til iPad (2018), iPad (2017) og iPad Air. Passer ikke med iPad Pro 9,7″ Søger du den optimale beskyttelse, så er dette UAG 360 graders beskyttelsesetui lige til dig. Etuiet er lavet i stødabsorberende materiale, som absorberer kraften fra det slag der forekommer, hvis du skulle gå hen og tabe din iPad.

Etuiet er certificeret til militærbrug og overholder standarden “MIL­ STD 810G 516.6”, der blandt andet indebærer, at enheden tabes fra en højde på 122 cm på både forsiden, hjørnerne og bagsiden, uden at enheden tager skade.

Udover at yde virkelig god beskyttelse, så kan du benytte etuiets smarte ståfunktion når du skal skrive, læse eller se film. Det har desuden også magnetisk lukkeflap og smart wake-up, som betyder at din iPad (2018), iPad (2017) / iPad Air selv slukker/tænder når du lukker/åbner for etuiet. Du kan også tilslutte smart keyboard til dette etui.

Overfladen / kanterne er i forhold til forgængeren lavet i endnu mere hårdført og stødabsorberende materiale – materialerne er en blanding af gummi, læder og plastik. Casen er desuden også vandafvisende og forsidedelen kan klikkes helt af om man vil, så man har et almindeligt cover.

Alt i alt et suverænt lækkert militær cover med super beskyttelse. 

Materiale: Mix (Gummi / Silikone / Læder)
Farve: Sort
Brand: UAG

Yderligere information

EAN

854332007653

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UAG Metropolis cover til iPad 5/6/Air”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *