Joway WXC05

DKK210.00

Joway WXC05

Varenummer (SKU): 4543 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Virker til ny iPhone 8/8 Plus/X og andre mobile enheder forberedt til Qi trådløs ladning

Super smart bordholder med indbygget Qi trådløs opladning. Med denne holder står din telefon perfekt på dit skrivebord samtidig med at den oplades.

Hvad er Qi trådløs opladning?

Qi er den globale standard for trådløs opladning. Trådløs opladning anvender elektromagnetiske felter til sikker overførsel af strøm fra en transmitterende kilde (i dette tilfælde MagicMount oplader-enheden) til en modtagerenhed.

Det er vigtigt at understrege at kun Qi aktiverede enheder kan oplades trådløst via Qi opladning.

 

Joway har kombineret den nyeste Qi trådløse opladningsteknologi og skabt den ultimative løsning med håndfri magnetisk montering og trådløs opladning i en holder.

 

Qi logo

Qi logoet. Din garanti for sikker, pålidelig trådløs opladning!

Qi-certificerede produkter er blevet grundigt testet af uafhængige laboratorier for at sikre deres sikkerhed, interoperabilitet, kompatibilitet og energieffektivitet. ALLE Qi produkter er “Qi Certified” og er udpeget som sådan af Wireless Power Consortium (WPC).

 

Andre kan bruge udtryk som ”Qi-kompatibel” og ”virker med Qi”, men disse vilkår er ikke de samme som ”Qi-certified”, og produkter, der bruger sådanne udtryk, har ikke gennemgået Qi-certificeringstest.

 

Super hurtig opladning.

Disse trådløse magnetiske opladningsbeslag leverer op til 7.5W opladningseffekt, hvilket svarer til to gange opladningseffekten for de fleste trådløse opladningsprodukter, så dine Qi-aktiverede enheder også bliver opladet så hurtigt som overhovedet muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joway WXC05”