Joway 2m lightning kabel

DKK69.00

På lager

Varenummer (SKU): 4470 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Joway datakabel 2m – Et USB lade- og datakabel i høj kvalitet. Med sit fleksible og lækre materiale får du et slidstærkt og solidt kabel, der giver en sikker ladning af din smartphone. Joway datakabel 2m virker til alle smartphones. Du skal selv vælge hvilket du vil have.

Du kender det. Du er glad for din smartphone og vil gerne anvende den, også når den sidder i opladeren. Men de fleste ladekabler er for korte til, at du kan sidde behageligt og anvende din mobil, mens den oplader. Med datakabel 2m får du et to meter langt kabel. Du vil derfor takke dit nye kabel for at gøre det nemmere at anvende din mobil, også når den lader.

Et fleksibel og lækkert kabel i høj kvalitet

Mange kabler går i stykker, fordi ledningen knækker ved brug. Joway datakabel 2m er lavet i et materiale, der forbygger dette. Joway datakabel er produceret i flettet nylon. Et materiale der giver et fleksibelt og lækkert kabel. Det bliver dermed muligt at anvende kablet uden bekymringen for, at det går i stykker, hvis det udsættes for letter tryk og bøj. Derfor har Joway datakabel 2m også en lang levetid. Du får et kabel i høj kvalitet, der er slidstærkt, men samtidig produceret af en materiale, der gør, at det er lækkert at anvende.

Kablet fås i et enkelt sort design, der giver et stilrent og smukt udtryk. Det understøtter dermed din smartphones smukke design. Et kabel der ikke forstyrrer blikket, når mobilen oplades.

Så mangler du et nyt data- og ladekabel til din iPhone og går du op i kvalitet, er dette Joway datakabel 2m det perfekte valg for dig. Køb i dag og få sendt til døren indenfor de næste par dage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joway 2m lightning kabel”